Saturday, September 5, 2009

judėjimų


Kitas pagrindinis žaidimo elementas yra išspręsti galvosūkį ir platformos diegimo. Nors judėjimų, kurie sudaro šio žaidimo aspektas yra labai gerai Eye Candy, jie linkę atlikti labai lengvai, ir nereikia daug įgūdžių ar laiko. Nepaisant to, bent jau jie gerai įgyvendinti ir atrodo gerai.

Į žaidimo animacijos paprastai yra gana skystas ir kietas, todėl žaidimas gero elgesio modelius. Aplinkoje gali būti šiek tiek nedaug ir undetailed, bet žaidime juda labai greitai, todėl ten nėra daug laiko sėdėti ir mėgautis vistiek. Vienintelis realus trankyti į meno kūrinius ateina iš jos Rag Doll Physics, labai prastos ir gana nerealus.

Apie visa, Aeon Flux bus gana įdomus, įdomi ir originalus žaidimas. Ji suteikia pakankamai unikalios koncepcijos ir unikalų stilių, kad padaryti jį iš kitų žaidimų ir duoti jam žingsnis įprasta Tour žaidimai. Be to, tam tikrų aspektų žaidime, daugiau dėmesio ir priežiūros būtų teikiama, tačiau žaidimas vis dar gana gera ir paprasta rekomendacija dėl nuomos ir gal netgi patiks įsigyti žaidėjų žaidimo nustatymus

HTC Hero


No comments:

Post a Comment